MENÜ
 • Durva videó: visszahozták az életbe a túladagolt nőt

  A fiatal nő csak azért nem halt bele a kábítószer-túladagolásba, mert drogosokkal foglalkozó önkéntesek időben rátaláltak, és egy különleges szerrel megmentették életét. Videó is készült a hátborzongató esetről.

  Liz semmire sem reagált, teljesen eszméletlen volt, az ajkai kékülni kezdtek, azaz nem sokon múlott, hogy meghaljon. Az Egyesült Államokban élő heroinfüggő nő majdnem belehalt a drogtúladagolásba, de még épp időben találtak rá ahhoz, hogy beadják neki a Naloxone nevű szert, amely képes visszafordítani a túladagolás hatását.

  A Youtube-on is látható videó valódi, de kampánycéllal hozták nyilvánposságra, készítői azt szeretnék, ha az életmentő szer a rendőrök és más segítők rendelkezésére állna, hogy azonnal segíthessenek, ha drogtúladagolással találkozzanak, mert mire a mentők kiérnek, már sokszor késő lehet.

  A 11 éves kora óta kábítószerfüggő Liz életét ez az injekció mentette meg, és a nő szó szerint újjászületett: azóta elvonókúrára ment.

  Ha érdekel, mi minden fura dolgot művelnek az emberek kábítószer hatására, olvass a fiúról, aki meztelenül tört be egy házba, a férfiről, aki begombázva sétáltatta kutyáját, és egyszerűen nem volt kedve felöltözni hozzá… Szerencsére azért példaértékű sztori is akad, pl. az egykori drogdíler, aki valódi szent útra tért.

  (Forrás: Dailymail)

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten