MENÜ
 • Durva verekedés Rihanna Miatt

  Chris Brown egy sörösüveget kapott az arcába, a szórakozóhelyet rommá verték és többen megsérültek a kitörő verekedésben. Állítólag Rihanna miatt tört ki a perpatvar.

  A rendőrség is nyomoz a pár napja lezajlott tömegverekedés ügyében. A verekedés két repper világsztár között tört ki: Chris Brown és Drake a szemtanúk szerint Rihanna miatt, féltékenységből estek egymásnak.

  Brown a Twitteren osztott meg egy képet az állán lévő sérülésről, amit egy sörösüveg okozott. Több ember megsérült a két repper bandájából, akik csúnyán egymásnak feszültek a new york-i bárban. A szórakozóhelyen nem kis felfordulást hagytak maguk után.

  Drake tagadta, hogy köze lett volna a verekedéshez, a rendőröknek azt állította, ő éppen kifelé készült a klubból, amikor az emberek verekedni kezdtek. Egyes források szerint Rihannának tetszett az eset. Férfiak küzdenek érte? Ezt ne élvezné Rihanna, aki imádja a drámát?

  Rihanna csak nevetett, amikor meghallotta, hogy miatta ütlegelték egymást a sztárok. Mindenesetre örült, hogy ő nem volt a helyszínen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon