MENÜ
 • Durva: születése előtt adta el gyerekét a közösségi oldalon

  Egy mindössze 18 éves terhes chilei lány nem éppen szerető anyához méltó üzletet kötött: Facebookon hirdette meg születendő csecsemőjét, majd 68 fontért el is adta.

  Anyjával és nővérével együtt börtönre számíthat az a fiatal lány, aki 2013 februárjában tudta meg, hogy már kéthónapos terhes. A hírt megosztotta barátjával, és szerette volna, ha az elhallgatja, de a fiú kitálalt a családnak.

  A lány 42 éves anyja és 24 éves nővére három lehetőséget kínáltak fel a terhes Veronica Carrera Chapparonak: eladja, elveteti, vagy örökbe adja a gyereket. A lány úgy döntött, akkor már pénzt csinál az egészből, így a Facebookon keresett is egy vevő párt a még meg sem született gyerekre.

  anya

  Velük végül nem tudtak kiegyezni, ám találkoztak egy másik családdal, akik kifizettek minden, a szüléssel kapcsolatos költséget, és átadtak egy kis összeget a gyerekért cserébe. Veronica november 4-én szült, rövid időn belül őt, anyját, nővérét és a vásárlókat is letartóztatták, ám a bíró szerint összetett az ügy, ugyanis a chilei törvények nem feltétlenül büntetik, ha valaki ilyen módon adja át másnak gyerekét, még akkor sem, ha pénzt kap érte.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon