MENÜ
 • Durva: saját anyját nyúzta meg és darabolta fel

  Kegyetlen gyilkossággal végzett anyjával egy sátánista férfi, majd feljelentést tett maga ellen. Az őrültet most életfogytiglanra ítélték.

  Moises Meraz-Espinoza saját elhatározásából ment be a rendőrségre, hogy vallomást tegyen: meggyilkolta saját édesanyját. A nyomozók elmentek maywoodi házukba, ahol az akkor 18 éves gyári munkás anyjával, Ameliával élt.

  Brutális jelenet tárult a rendőrök szeme elé: vérnyomok vezetettek fürdőszobába, ahol a padlót és a falakat műanyag fólia borította. Ott hevert egy elektromos kőrfűrész, pengéjén csont- és húsdarabok voltak, valamint mindenhol rengeteg vér.

  Egy fagyasztóban emberi bőrt és izomdarabokat találtak zacskókba csomagolva. A 42 éves asszony koponyáját egy hátizsákban találták meg, az összes foga ki volt tépve, a szemeit eltávolították, és két keresztet véstek fejjel lefelé a csontba.

  A vád szerint Meraz-Espinoza megfojtotta, majd megnyúzta az anyját, testét pedig egy sátánista rituálé keretében feldarabolta. A ktla.com hírportál azt írja, a napokban hoztak ítéletet a brutális gyilkos sorsáról: életfogytiglant kapott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon