MENÜ
 • Durva módszerekkel nevelték a legfiatalabb pilótafiút

  Meglehetősen megfizetett a sikerért az a kínai kisfiú, akit apja még hóban-fagyban is félmeztelenre vetkőztetve tréningezett.

  Az ötéves He Ji-de harmincöt perces repülőutat tett a pekingi vadaspark felett. Ezzel ő lett minden idők ­legfiata­labb pilótája, a ­Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

  A Duoduónak becenevű kisfiút édesapja több mint egymillió forintért taníttatta ki, emellett egyéb erőpróbák elé is állította.

  Az év elején felkerült az internetre egy videó, amely megörökítette a New Yorkban félmeztelenül fagyoskodó kisfiút, amint különböző gyakorlatokat végez a téli hidegben. Duoduo a felvételeken könyörög szüleinek, hogy öleljék meg, annyira szenved. Az apuka még erre az embertelen módszerre is talált magyarázatot.

  “Csak ilyen extrém hidegben és szélben tudja megmutatni, hogy mire képes valójában” – nyilatkozta a China’s People ­Dailynek a kegyetlen apuka.

  Duoduót már egészen pici kora óta arra készítették fel szülei, hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Tavaly például az apa az időjárás-előrejelzéseket figyelmen kívül hagyva indult túrázni két gyermekével, s csak egy tábla csokit, valamint egy üveg vizet vittek magukkal. Azzal azonban nem számolt, hogy hatalmas eső kapja el őket. A vízhatlan ruhák híján hirtelen lehűléstől didergő kisfiú keringése csaknem összeomlott a ritkább hegyi levegő miatt.

  Az apa katonás nevelési módszerei eredményesek voltak ugyan, hiszen a fiú világrekorder lett, de szakemberek szerint valószínűleg nehezen gyógyuló lelki sérüléseket szenvedett a brutális kiképzés közben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon