MENÜ
 • Durva: mindössze ötven kiló nyolc hónapos terhesen

  A 21 éves Holly Griffiths nyolc hónapos terhes, de még így is soványabb mint a legtöbb korabeli lány. Orvosai próbálják rábírni a normális étkezésre, ám nem sok sikerrel jártak eddig.

  A lány már több mint tíz éve szenved az anorexiától, ám nem ez az első alkalom, hogy gyermeket hoz világra. Első gyermeke most kétéves, és a szülés alatt a nő kóros soványsága rengeteg problémát okozott: eltört az egyik bordája, és félő volt, hogy a tüdeje is súlyosan megsérül.

  Dylan fia azóta teljesen egészséges, és az anyuka abban reménykedik, hogy táplálkozási zavara nem lesz hatással újabb csemetéjére.

  Griffiths próbál kigyógyulni betegségéből, igyekszik minél több, magas tápanyagtartalmú ételt bevinni a szervezetébe, hogy babája egészséges legyen, de nemigen gyarapszik a súlya. Talán észre se venné senki, hogy voltaképpen nemsokára szülni fog… Inkább tűnik úgy, mintha kissé bekajált volna.

  A fiatal anyuka teljesen abszurd módon azért képtelen legyűrni a falatokat, mert attól retteg, hogy kövér lesz. Szerencsére a magzata egyelőre egészséges, normális méretű, ám az orvosok még nem tettek le arról, hogy valamilyen módon felhizlalják az anyát.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő