MENÜ
 • Durva: Mellplasztikára spórolgat mindössze egy éves kislányának

  Hatalmas port kavart annak a brit anyának a kijelentése, aki bevallotta: már most félretesz egyéves gyerekének arra, hogy később kés alá feküshessen.

  Maddie Bramley-ra érdekes jövő vár. A kislány édesanyja ugyanis már a gyerek születése előtt elhatározta, hogy modellt csinál lányából és a tervét már el is kezdte megvalósítani. A The Sun információi szerint a fiatal, 22 éves anya, már elkezdett pénzt gyűjteni lánya jövőbeli mellplasztikájára.

  “Ha szüksége lesz nagyobb mellekre, vagy fenékre egy nap, akkor csak szólnia kell és azonnal megcsináltatjuk. Tudom, hogy ezt még meg fogja nekem köszöni, mikor idősebb lesz. A modellkedés egy szuper szakma, és én a legjobbat akarom a lányomnak” – magyarázta elszántan az anya.

  maddie

  A kislány plasztikáztatása már most bebiztosítva…

  Az asszony már közel 400 ezer forintnak megfelelő összeget félretett a műtétre. Azonban addig, míg szükség lesz a plasztikai bevatkozásra, már elkezdett manökent faragni gyerekéből. Bramley és férje mindent megtesznek azért, hogy lányuk kamera elé kerüljön, ezért az egyéves kislányt folyamatosan castingokra és fotózásokra hurcolják.

  “Már az első fotózás alkalmával látszott, hogy Maddie született tehetség. Hihetetlenül természetesen viselkedett és lerítt róla, hogy imádja a kamerát. Máris látszik, hogy valamit örökölt tőlem” – mondta nevetve a kislány édesanyja.

  A plasztikázás bizony nem mindig jó móka, és sajnos van, akivel jócskán elszalad a ló. Jó példa erre  a folyamatosan fenekét növelő fiatal lány, aki illegális injekciókkal kockáztatja életét, az ugyancsak óriási túlzásokba eső japán modellt pedig ma már saját anyja sem ismerné fel. De akadt már olyan is, hogy egészen más célból szabatta át magát – ráadásul nővé – az a rab, aki ilyen taktikával próbált megszökni a börtönből.

  (Forrás/kép: Sun)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon