MENÜ
 • Durva: féltékenységből zúzta szét exe arcát

  Csoda, hogy egyáltalán túlélte bedühödött exe brutális verését a 28 éves nő. A hölgy két kisgyereke is látta a brutális támadást.

  Teljesen felismerhetetlenné tette a fiatal anyuka arcát az az agresszív férfi, akinek tárgyalása jelenleg is folyamatban van.

  A 28 éves Helen Callaghan épp hogy csak túlélte féltékeny exe agresszióját, de az arcát azóta is plasztikai műtétekkel próbálják helyreállítani, a 165 kilós, őrjöngő férfi ugyanis szó szerint péppé verte. Húsz helyen tört el az arca, az orrától az állkapcsáig szinte mindent fémlemezekkel kell helyrehozni.

  A 39 éves Thomas Day azért esett neki volt párjának – akitől egyébként két gyereke van – mert nem bírta elviselni, hogy válásuk után a nő mással randevúzik.

  day

  Még nem tudni, mi lesz az ítélet

  A brutális támadást látták a pár hat és tízéves gyerekei is. Gyilkossági kísérlet miatt folyik eljárás a férfi ellen, bár ő azzal védekezik, hogy csak hirtelen felindulásból ölte meg majdnem az exét, és ha tényleg meg akarta volna gyilkolni, meg is tette volna.

  Sajnos nem ez az első eset, hogy elfajul egy párkapcsolat, sőt, volt már ennél sokkal durvább is. Írtunk már arról az őrült fickóról, aki azért verte agyon élettársát, mert nem akart hármasban szexelni vele, illetve volt már arra is példa, hogy azért ölték meg, mert nem akart hozzámenni saját unokatestvéréhez. Legutóbb pedig ágyban fekvő férfit gyújtotta fel élve a felesége, nem tudni miért.

  (Forrás/kép: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon