MENÜ
 • Durva: erényövvel büntette barátnőjét a férfi

  Óriási kínok között kereste fel a rendőröket az a mexikói asszony, akire pasija egy lakatot erőltetett erényövként. A nő órákon keresztül nem tudott elmenni vécére, ez pedig erős fájdalmakat okozott neki.

  Barátnője kérésére a rendőrség szabadon engedte azt a férfit, aki a lányra egy házi erényövet kényszerített. A nő egyedül ment az őrsre, hogy tájékoztassa a hatóság embereit arról, mit tett vele a fiúja.

  A szemtanúk szerint a lány félájult volt a fájdalomtól, amit az okozott neki, hogy fiúja szó szerint lelakatolta a nadrágját, így nem tudta levenni azt, és emiatt hosszú ideig nem tudott elmenni WC-re.

  erenyov

  Nem így kell bánni egy hölggyel…

  A zsaruk gyorsan levágták a lányról a ruhát, a srácot pedig letartóztatták. Mint kiderült a fiú féltékenységből rakta barátnőjére a lakatot, akivel már hosszú ideje erőszakosan bánt. Ennek ellenére hamar szabadult a rendőrségről, mert a lány visszavonta a szerelme ellen tett feljelentést.

  Mégtöbb bizarr és meghökkentő sztoriért olvass a félmeztelen lány keresztelőjéről, a járókerettel menekülő rablóról, vagy akár a kutyajelmezben macskát erőszakoló pasiról.

  (Forrás/kép: NY Daily News)

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten