MENÜ
 • Durva: A násznép előtt csonkította meg magát

  Az ismeretlen férfi berontott a templomba, egy ollóval levágta saját heréit, és miközben súlyosan vérzett, székeket dobált. Az esküvőt leállították, ám miután a vérző áldozatot elszállították, mégis megtartották a ceremóniát.

  Borzalmas jelenet szakította félbe az esküvőt az angliai Brentwoodban. A lelkész épp az utolsó előkészületeket tette az oltárnál, amikor a források által meg nem nevezett férfi berontott a templomba. Mint a későbbi nyomozási adatokból kiderült, az illető egy ollóval levágta a heréit, majd miközben erősen vérzett, tört-zúzott, székeket dobált.

  Az őrült egy ollóval csonkította meg magát

  Sokkoló tettének oka egyelőre ismeretlen, a kiérkező rendőrök egy közeli elmegyógyintézetbe szállították a súlyosan bekattant fickót. Bár a hatóság azonnal le akarta zárni a templomot a nyomozás miatt, a násznép kérésére megengedték, hogy megtartsák a ceremóniát. A vendégeknek persze hátborzongató látványban volt részük.

  “Megláttam a padlón valamit, amiről azt gondoltam, hogy a férfi karjából egy húsdarab, de aztán kiderült hogy a heréje volt” – mesélte egyikük a Huffingtonpost cikkében. A férfi állapotáról egyelőre nem közöltek további részleteket.

  Történt már hasonló morbid eset, pl. írtunk már arról az őrültről, aki egy rendőr ujját harapta le, volt már szörnyű csonkításba torkolló neten ismerkedés, de ami talán mindenen túltesz, az az áldozatai szerveiből lakmározó gyilkos.

  (Forrás: Huffingtonpost)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon