MENÜ
 • Dupla sztárduett Kocsis Tibi idei terveiben

  Kocsis Tibor nekünk nyilatkozott először a Malek Andi-duettekről

  Facebook-oldalán beszélt 2013-as terveiről Kocsis Tibor, aki meglepő módon két duettet is felénekelt a TV2 sztárjával, Malek Andreával.

  Az énekes már saját koncertműsora keretei között is bemutatta az RTL2-n a Save Me cím dalát, melyet Goldhanddel készített el. A dal hamarosan nagyobb promóciót kap majd, ugyanis nem csak a rádiók fogják játszani a tervek szerint, hanem videóklip is készül majd hozzá.

  És nem ez az egyetlen videós terve Tibónak, aki első nagylemezét, az Irány az életet sem fogja hanyagolni idén és egy újabb kislemezzel készül majd meglepni a rajongókat.

  A legnagyobb meglepetés viszont egy másik közreműködés lesz, nem mással mint Malek Andreával, a TV2 The Voice című műsorának mesterével, akinek még az év első felében jelenik meg új nagylemeze, melyen Tibivel két dalt is együtt énekeltek fel – az egyikhez pedig ugyancsak készül majd klip, így most már biztos, hogy idén nem nézhetünk majd úgy zenei csatornát, hogy ne köszönjön vissza Tibi arca.

  A különös, konkurencia-duettről Tibort kérdeztük meg:

  “Malek Andival már közvetlenül az X-faktoros szereplésem után is volt több közös fellépésünk, ahol a duett-dalaink nagy sikert arattak. Innen jött az ötlet, tehetségkutatóktól függetlenül, hogy két dalt stúdióban is rögzítsünk. Malek Andrea nagyszerű énekes, az öccse volt a mentorom, így már korábbról ismerem őt.”

  Forrás: Facebook
  Képek: TV2 Sajtószoba ás RTL Klub Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon