MENÜ
 • Dundika megszelídítette Majkát

  Dundika nyugodt szívvel engedi el kedvesét bulizni, tudja, hogy maximálisan megbízhat benne.

  Majka és Dundika között nem téma a féltékenység. Hiába vannak alkoholos ital és lányok a partikon bőven, az egykori playmate nem szokott idegeskedni, hogy vajon a párja hogyan mulat nélküle. Dundika tudja, hogy a jó kapcsolat alapja a bizalom, és már régen megszelídítette a rappert, aki régen mindennap hajnalig mulatott, és folyamatosan cserélgette a barátnőit.

  “Tudom, hogy Peti már nem hajkurássza a nőket. Ha féltékenykednék, vagy azon járna az eszem, hogy hűtlen, akkor biztosan nem tudnám őt megtartani – jegyezte meg a modell. – Ma már nem él olyan vadul, mint huszonéves korában. Múltkor kiruccant Franciaországba a barátaival, én pedig örültem, hogy végre kifújhatta magát.”

  Majka a Snow Attack Fesztiválon lépett fel, ahol egy Facebook-ra posztolt kép tanúbizonysága szerint rendesen felöntött a garatra.

  “Felhívtam őt, és mondtam neki, hogy szépek a szemeid drágám. Látszott rajta, hogy a pohár fenekére nézett – mesélte Dundika, és hozzátette, hogy sosem játszaná el a házsártos asszony szerepét. – Ezek a bulik már közel sem olyan féktelenek, mint régen. Annak a korszaknak már vége, Peti megszelídült. Ha nem így lenne, szinte biztos, hogy nem lennénk együtt, ahogy az is biztos, hogy gyerekünk sem lenne”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon