MENÜ
 • Dundika ikreket szeretne

  Az egykori playmate lelkesen készül a Szombat esti lázra, közben pedig azt fontolgatja, hogy újra szüli szeretne. Méghozzá ikreket.

  Dundika időt és energiát nem kímélve próbál a táncos produkcióra. Partnerével, Mészáros Mátéval napi több órát próbálnak, hogy ők legyenek a legjobbak az első élő adásban.

  Majka kedvese elárulta, hogy az első egy hónap elég megpróbáltató volt, de mostanra sikerült felvennie a ritmust. Táncpartnerénél jobb tanárt keresve sem talált volna.

  Alig várom, hogy végre a tévénézők és a zsűri előtt is bemutathassuk a produkciónkat! Remélem, ők is azt fogják látni, amit mi Mátéval, ha belenézünk a próbaterem tükrébe: vagyis azt, hogy mennyire élvezzük ezt az egészet!” – mondta Dundika.

  Habár Majkával egyelőre lefújták az esküvőt, ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy közös gyermekük, Marián kapjon egy kistestvért.

  Néhány éven belül újra szülni szeretnék, hiszen nem akarom, hogy a gyerekeim között nagy legyen a korkülönbség. Bevallom: annak örülnék a legjobban, ha ikreink születnének, és a jó hír az, hogy szerencsére minden esélyünk megvan erre: Peti családjában ugyanis anyai és apai ágon is vannak ikrek” – árulta el Hajnalka.

  Forrás: stop

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon