MENÜ
 • Dukai Regina igazi pótanyuka

  Makinak becézik barátai a csinos modellt

  Dukai Regina barátnőjével és annak kislányával a Fővárosi Állat- és Növénykertben járt, ahol tündéri makikat simogattak. Regina nagyon szoros kapcsolatot ápol a kis Natasával, akivel rendszeresen szerveznek különféle programokat. Most mindkettőjük kedvenceit, a Madagaszkár Pingvinjeiből ismert gyűrűsfarkú makikat látogatták meg.

  Bár az állatkertben pillanatok alatt számtalan cukisággal találkozhat a látogató, Regiék most célirányosan a majomsimogató felé igyekeztek, hogy megetethessék és megsimogathassák a kis szőrmókokat. A vidám programra a csajokat Natasa kedvenc plüssállatkája, a Madagaszkár pingvinjeiből ismert Morris is elkísérte. Az ötéves kislány büszkén mutogatta élethű kabaláját az állatkert hóbortos lakóinak.

  dukairegi_nasi_madagaszkarhaz

  Natasa, vagy ahogy mi becézzük Nasi jól ismeri a budapesti állatkert lakóit, hiszen sűrűn járunk ide. A gyűrűsfarkú makikért különösen odavan, ha lehetőségünk van rá, mindig meg is etetjük őket banánnal vagy szőlővel. Nagyon szeretem az állatkerteket, a budapesti pedig különösen szép. Minden alkalommal igazi feltöltődés számomra ez a program” – mesélte a szőke modell. „Jó időben gyakran töltjük az időt a szabadban, ha hidegebb van, otthon játszunk vagy a TV előtt kuckózunk be. Mindketten rajongunk a Nickelodeon Madagaszkár Pingvinjeiért, nagyokat nevetünk a vicces totyogók és Julien király, a gyűrűsfarkú maki kalandjain” – tette hozzá Regi, aki azt is elárulta, hogy legközelebbi barátai őt is Makinak becézik.

  dukairegi_nasi_makival

  A kis Nasi és Regina nemcsak az állatkertbe járnak együtt, ha tehetik, számtalan csajos programot szerveznek. Regi és a kislány anyukája közeli barátnők, akik mindig számíthatnak a másikra. „Akik ismernek, tudják, hogy nincs óriási baráti köröm, inkább kevés, de igazán közeli barátom van, akikkel viszont évek óta tűzön-vízen kitartunk egymás mellett” – magyarázta a modell-műsorvezető, aki barátnője mellett napi szinten belelát az anyaszerep örömeibe és nehézségeibe is.

  Szinte a pótanyukája vagyok Nasinak, nincs olyan hét, hogy ne találkoznánk, már többször aludt is nálam. Mellette tanulom előre a gyereknevelés fortélyait: néhány hetes kora óta tudok róla mindent, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem ezen a téren, úgy gondolom, sokat segít majd, ha egyszer saját gyermekem születik” – mondta Regi, aki annak ellenére, hogy remek közte és a kis Nasi között az összhang, inkább fiús anyukaként képzeli el magát a jövőben. Az már azonban most is nyilvánvaló, hogy akár fia vagy lánya születik majd a bájos sztárnak, remekül helyt áll majd édesanyaként.

  Még több küldetés, még több kaland és még több mókaMadagaszkár Pingvinjei maraton május 9-én, szombaton 12.00-től csak a Nickelodeonon!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon