MENÜ
 • Dukai Regina és Istenes Bence a divatot vették górcső alá

  Sportolni érkezett Dukai Regina és Istenes Bence az EFOTT-ra az egyik legnagyobb hazai üdítőmárka FUNBALL Arénájába

  De Regina nem tudta megtagadni önmagát és a foci után a divat világába kalauzolta Bencét. A sztárok együtt vették górcső alá az idén Miskolcon megrendezett fesztivál férfi és női trendjeit, fiatalokat kérdeztek fesztivál összeállításukról és maguk is véleményt formáltak arról, hogy mit tartanak divatosnak egy-egy ilyen rendezvényen.

  istenesdukai

  Dukai Reginát és Istenes Bencét elkapta a Pepsi FUNBALL láz és a budapesti játék után Miskolcra is követték az új őrületet, hogy teszteljék a fesztiválozók funball tudását. A helyszínen fiúk és lányok egyaránt felsorakoztak a Pepsi FUNBALL Arénánál, hogy a nyár slágerével játsszanak és nem maradtak szégyenben, amely bizonyára annak is köszönhető, hogy a sztárok nem reprezentatív felmérése alapján szinte minden második jelentkező eljár szabadidejében focizni. A két műsorvezető persze nem hazudtolta meg önmagát, miután a focitól kimelegedtek, rögtönzött interjúkat készítettek a fesztiválozókkal, ezúttal nem a sport, hanem a divat világába kalauzolva minket. A lefotózott fesztiválozókról fotó összeállításunkban található Regina és Bence véleménye.

  Mindig szívesen figyelem a fesztivál divatot, mert ezek a rendezvények valahogy szabadságot adnak az embereknek és sokkal inkább bevállalósan, akár saját stílusukat is jobban megmutatva öltöznek fel. Ezért találtuk ki Bencével, hogy ha már az EFOTT-ra együtt érkeztünk, készítsünk egy mini kutatást a nyári fesztivál trendekről” – mondta el Regina.

  Regina fesztiváldivat tippjei:

  1) A fejdísz Regina szerint elengedhetetlen egy igazi bevállalós fesztiválozó lánynak és nagyon örül, hogy egyre többen mernek felvenni hajpántot, illetve virágot tesznek a hajukba. Bár véleménye szerint egy szalmakalap is nagyon trendi lehet lányokon és fiúkon egyaránt.

  2) A szakadt farmer vagy rövidebb short ugyancsak a trendi fesztivál szett elmaradhatatlan darabja, hiszen a fesztiválokon igazán elengedheti magát mindenki.

  3) Nagyon szereti Regina a teljesen egyszerű, minta nélküli trikókat, akár sima pamut anyagból vagy bordázott anyagból, amelyek a szakadt farmert letisztultan egészítik ki, kedvencei a fekete, szürke vagy barna darabok.

  4)  Az EFOTT-on is találkoztunk a kockás inggel, amely este már akár a hideg ellen is véd, napközben pedig derékra kötve igazán trendi lehet a lányokon. És persze nemcsak stílusos egy-egy ilyen ing, de ápol és eltakar is, ha valaki kicsit erősebb csípőben.

  5) És ami Regina szerint egy fesztivál szett alfája és ómegája, az a cipő. Egy zárt nyárias bokacsizma vagy egy bakancs nemcsak védi a lábat a kosztól, de igazán trendivé teszi a fesztiválviseletet, ráadásul kényelmes is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon