MENÜ
 • Dubstepre vált a NoALibi

  A nemzetközi karriert próbálják meglendíteni a srácok, új dalaik angol nyelven íródnak, és teljesen új stílust fognak képviselni.

  A Viva Cometen a legjobb új elődaó kategóriában jelölt csapat a készülő stílusváltásról beszélt a MosaicOnline stábjának. A NoALibi már dolgozik az új dalokon, az egyik slágergyanús szerzeményhez már forgatják a klipet, méghozzá Londonban. A tagok elmondták, hogy az új dalok angol nyelven írodnak, és a banda minden vágya, hogy külföldön is ismertté váljanak, ezért a kiadó már tervezi azok kiküldését németországi rádióadókhoz.

  Nem csak az angol nyelv miatt lesz újdonság a készülő lemez, de a zene stílusa miatt is, ugyanis a srácok egészen új dolgokkal próbálkoznak.

  „Arra kérünk mindenkit, hogy ne ijedjen meg majd az új dalt illetően, mert… nem NoALibi – ezt is mondhatjuk. Amit eddig hallottatok, az egy teljesen más dolog lesz most. De nagyon jó lesz“ – magyarázta szerkesztőségünknek Kolos, a banda énekese. A fiúk elárulták, hogy az összes dalban lesz mostmár dubstep, valamint hörgés, screamelés és breakdownok. A NoALibi tagjai lelkesek, az pedig kiderül majd, hogy a rajongók hogyan fogadják a megváltozott arculatot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon