MENÜ
 • Dübörög a Prada kampány

  Javában tart a Prada tavaszi/nyári kampánya tele ismerős arcokkal.

  A Prada nemrégiben kezdte meg 2013 női tavasz/nyári kampányanyagainak szórását. A férfi kampány is különlegesre sikeredett, hiszen több hollywoodi arc köszönt vissza ránk, de a női vonal reklámjai sem fognak csalódást okozni egyik divatrajongónak sem.

  Olyan már-már ikonikus arcok jelennek meg a képsorokon, mint Eva Herzigova, Sasha Pivovarova, Amber Valletta, a magyar topmodell Vanessa Axente, Saskia de Brauw, Irina Kravchenko, Sung Hee, Irene Hiemstra, Kirsten Owen, Maartje Verhoef, valamint a keresettségi toplistákat hosszú-hosszú ide uraló Raquel Zimmermann.

  A képeken e mellett sok-sok virágmotívumot és printet láthatunk, élénk színeket, valamint karakteres frizurákat. Ha már a karakteresnél tartunk, akkor mindenképp fontos megemlíteni a lábbeliket is, hiszen igen extravagáns darabok is feltűnnek köztük. A fényes, metálos platform szandálok szintén metál zoknikkal párosítva talűn első látásra túllépik azt a szintet, amit a legtöbb ember az utcán hajlandó viselni, ám ha túl tudjuk magunkat tenni a zokni-szandál kombóval szembeni zsigeri gyűlöletünkön, akkor rájövünk, hogy ez egy kitűnően kombinálható kiegészítője lehet a szezonnak.

  A kampányhoz készült, egy brilliáns video is, ahol a szereplők könnyed mozdulataikkal, szavaikkal, és puszta létükkel igyekszenek átadni nekünk az új Prada életérzést. A remekül szerkesztett, és scriptelt vizuális anyag egy óriási plusz tartalommal látja el a kampányt, hiszen élet esszenciát csepegtet az unalmasnak egyáltalán nem mondható virágzó csendéletbe. Szép munka!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon