MENÜ
 • Drogot fogyasztott, majd késelt a washingtoni tinédzser

  Kényszert érzett, hogy bántson valakit.

  Szintetikus, vegyi anyagokkal átitatott marihuánát fogyasztott az a tizenhét éves amerikai fiú, aki több késszúrással ölte meg vele egykorú barátnőjét.

  Az újabban elterjedt drog egyik „mellékhatása” a hirtelen fellépő agresszivitás és düh. Ez okozta azt a megmagyarázhatatlan és borzalmas bűntényt, melynek Jasmyn Tully áldozatul esett. A lányt a fiú otthonában annak szülei találták meg, számos szúrt sebbel a testén. Azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

  A toxikológiai eredmények szerint a lány nem fogyasztott drogot, sőt, valószínűleg azért sietett a gyanúsított otthonába, hogy megpróbálja lebeszélni arról, hogy kipróbálja a tiltott szert. Azonban nem járt sikerrel és mire odaért, barátja már a drog hatása alatt volt. A fiú később a rendőrségen beismerte tettét és elmondta, megmagyarázhatatlan kényszert érzett arra, hogy „bántson valakit”. Először saját csuklóját vágta meg, ám nem akart öngyilkos lenni, és mivel Jasmyn volt a közelben, a düh rá irányult.

  Hiába bánta meg tettét és fejezte ki értetlenségét az esettel kapcsolatban, súlyos, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért és kábítószerrel való visszaélésért kell felelnie a bíróságon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon