MENÜ
 • Drew Barrymore saját smink-kollekcióval készül

  Nem csak arca, hanem a tervezés és az összeállítás kiagyalója is saját márkájának a Hollywood-i filmcsillag.

  Miközben Drew Barrymore immár büszke anya,  nem vesztegeti idejét, hanem a producerkedés és a színészkedés mellett új projektbe is fogott. A színésznő egyedülálló smink-kollekciót tervez.

  Miután a Cover Girl-lel kötött öt éves szerződése januárban lejár, Drew saját márkáját szeretné népszerűsíteni. A kollekciót állítólag a Wal-Mart üzletlánc számára készíti a sztár, amellyel a hírek szerint már meg is állapodott. A kollekciónak Drew nem csupán a reklámarca, de megálmodója is szeretne lenni, aktívan részt véve a tervezésben és a gyártási folyamatokban. Természetesen szakmai segítséget is igénybe vesz, méghozzá egy olasz kozmetikai cég, az Intercos látja el a technikai és tudományos hátteret.

  A kollekció Drew tervei szerint 100%-ig természetes alapanyagokból készült termékeket tartalmaz majd, melyek semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak és nagy állatvédő lévén még a gondolataiban sem fordult meg, hogy esetleg állatokon teszteltesse az elkészült termékeket. A stílusról és a kollekcióról egyelőre, a Cover Girl-szerződés miatt nem lehet többet tudni, azonban januárra bizonyára részleteket is megtudhatunk a készülő termékekről és arról, hogy hazánkban vajon hozzá lehet-e majd jutni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon