MENÜ
 • Drámai baleset az Operettben

  Az egyik világosítót előadás közben rázta meg az áram, újra kellett éleszteni. Állapota életveszélyes.

  Súlyos baleset történt az Operettszínházban, a Miss Saigon előadásának szünetében: Tamás, az egyik világosító felmászott a díszlet részét képező fémállványra, ahonnan két métert zuhant, miután ismeretlen okból megrázta az áram. A szíve leállt, kollégái rögtön értesítették az ügyeletes orvost.

  A színház sajtóirodája a következő tájékoztatás adta:

  “A csütörtöki Miss Saigon előadásának szünetében az egyik világosítót áramütéses baleset érte. Az előadások idején mindig van ügyeletes orvos a helyszínen, ezúttal is így volt. A gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült az újraélesztése, és helyben stabilizálni tudták az állapotát. Dr. Juhász Zsuzsa doktornőnek és az Országos Mentőszolgálat öt percen belül a helyszínre érkező munkatársainak ezúton is köszönjük a segítséget! Az orvosok szakszerű ellátásban részesítették kollégánkat. Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház igazgatója azonnal belső vizsgálatot rendelt el, hogy kiderítse, pontosan mi történt, és külső szakértők segítségét is kérte. Az előzetes felmérések szerint egy kábel meghibásodása okozta a balesetet. Kollégánk állapota jelenleg is stabil, mindannyian nagyon szurkolunk a gyors felépüléséért”.

  Az ilyen balesetek rendkívül ritkák, az Operettszínházban nem is volt rá hasonló példa. A világosítót jelenleg az egyik budapesti kórház intenzív osztályán ápolják, állapota stabil, de életveszélyes.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon