MENÜ
 • Drake közös albumot szeretne Rihannával

  Már pár közös számuk készített egymással Rihanna és Drake, legutóbb a Take Care címra hallgatót. Most Drake elmondta, hogy örömére szolgálna, ha egy teljes albumot felvennének az énekesnővel.

  Rihannával közös albumon gondolkodik Drake. A rapper arról beszélt, mennyire nagyszerű anyahokat hozhatnának össze a barbadosi szépséggel, ha egy hónapig együtt dolgozhatnának. Amikor a valós tervekről kérdezték a stúdióba való visszatérésről, Drake azt mondta, bármikor, csak Rihannának is rá kell bólintania.

  – Mindig ösztönöztem, hogy jöhessek és elkészíthessünk egy közös albumot számára, vele. Úgy érzem, jó dalokat írhatnék neki – magyarázta, majd hozzátette: – Igazából Rita Ora (a britek új csillsgját, s  most megjelent dalát is Rihannának szántam.

  Sok mesés ötlete van, aminek kidolgozása és felvétele már csak az RiRin múlna. Drake most épp az Egyesült Királyságban turnézik világkörüli turnéja nyomán, hogy legújabb, Take Care című albumját mindenkihez eljuttassa. A legújabb közös dal, a Take Care videóját is felvették már, így valószínűsíthető, hogy hamarosan megérkezik a teljes klip.

  Emlékeztetőül, hogy milyen jó számokat is készítenek együttműködve, hallgassátok meg a feljebb emlegetett Take Care című dalt:

  Ti örülnétek, ha közös albumot készítenének?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon