MENÜ
 • Dopeman durván beszólt Majkának

  A rapper új klipjében hiteltelennek nevezi Majkát, és legnagyobb slágerét egy gyenge produkciónak állítja be. Ráadásul a forgatási körülmények is meglehetősen egyediek, szerinte ilyen még nem volt idehaza.

  A rappereknél meglehetősen divat, hogy dalban üzengetnek egymásnak, ahogy most is történt. Pityinger László, azaz Dopeman tegnap tette közzé az interneten legújabb számát a sokatmondó Beleszarok címmel. Már a cím egyértelművé teszi, hogy kinek szól a szám, ahogy a dalszöveg sem hagy kétséget felőle.

  “Képmutatónak és hiteltelennek tartom azt az embert. Siratja magát, meg belehal, miközben felveti a pénz. Minden, amit csinál az zsé-kategóriás, ahogy a szám is az. Én meg fogtam, és átértelmeztem a slágerét” – mondta Dopeman, aki alaposan be is olvasott Majkának. A Belehalok első sora így hangzik: „Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne a helyem…”, erre Dopeman átértelmezett válasza: „Tudom, hogy szűk a világ neked, nem leled benne a helyed. Néha én is így vagyok, csak én veletek szemben beleszarok.”

  És a szöveg csak egy dolog, de a klip is elég nyersre sikerült:

  “Vágás nélkül csináltuk, csak utómunka volt vele. Magyar rapper ilyet még nem forgatott” – mesélte Dopeman, aki nem mellesleg végig anyaszült meztelenül mondta a szöveget a kamerába, és a végén csak egy fénycsóva takarta el intim testrészét. Mindent a kendőzetlen igazságért?

  “Nem csak a klip készítése, de az ott viselt kosztümöm is egyedülálló. Ilyen még nem volt ebben az országban” – nevetett a rapper.

  A klipet itt megtekinthetitek.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon