MENÜ
 • Donorokat keres a Facebook

  Mostantól a Facebook is segít abban, hogy minél több ember ajánlja fel szerveit és hogy az emberek minél könnyebben találjanak donort.

  Több millió ember vár folyamatosan donorra szerte a világon, hogy egy új szervvel teljes életet élhessen. Éppen ezért lehet azt mondani, hogy donorból sosem elég.

  Ezzel pedig tisztában van Mark Zuckerberg, a Facebook atyja is. Miután szinte a világ nagy része rendelkezik Facebook-profillal, ez lenne a legjobb hely arra, hogy az emberek tudatára juttassák, mennyire fontos rendelkezniük egészséges szerveikkel.

  Mark Zuckenberg egy új alkalmazással gazdagította oldalát, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználok szervdonorként adjanak magukról hírt a nagyvilágnak. Miután néhány donor saját maga terjesztheti a felajánlás és önrendelkezés fontosságát, Zuckenberg remléi, hogy egyre több és több ember fog donornak jelentkezni és ezt jelezni a Facebookon is.

  Bár sajnos magyarul még nem lehet elérni az új kiegészítést, az angol nyelvű Facebook-profilok többségén már elérhető a frissítés: ha donor vagy, nem kell mást tenned, mint idővonaladon rámenni a “Life event” feliratra, ott pedig a “Healt & Wellness” kategórián belül bejelölni az “Organ Donor” tabot.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon