MENÜ
 • Dombi: “még egy plusz arany”

  Olimpikonunk előtt húzós négy év áll, hogy Rióban is bajnokként szerepeljen. Ahogy az elmúlt négy év is küzdelmesre sikerült. De megérte.

  Laci Dombi Rudolffal beszélgetett, kajak kettes londoni aranyérmessel. A sportoló maximálisan elégedett teljesítményével, és valóban szuper eredményt ért el, 20 kiemelt érméből 7 arany. Kérdés, hogy hova lehet még fejlődni?

  “Még egy plusz arany és még egy plusz arany – válaszolta erre a kenus. – Edzésmunkával lehet még fejlődni, hogy ezt elérhessük. Mindent bele és megyünk tovább.”

  Mennek tovább, hiszen benne van a lehetőség a riói aranyban is. Persze ahhoz, hogy Rióba egyáltalán ki is jusson, és ott bármilyen eredményt el is érhessen, kőkemény négy év áll előtte. Ahogy az elmúlt négy is az volt.

  “Úgy indultam neki 4 évvel ezelőtt, hogy szeretnék felnőttválogatott lenni, majd utána olimpiai számban szerepelni világversenyeken. A harmadik év dolga volt jól szerepelni ezekben a számokban, a negyedik évben pedig, hogy jól szerepeljek az olimpián, és ez sikerült is.”

  Természetesen pihenésre is jut idő. A hétvégén még vár rájuk egy országos bajnokság, utána pedig nagyjából másfél hónap megérdemelt lazítás. Aztán a cél: 2016!

  Dombi Rudolffal készült interjúnkat itt tekinthetitek meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon