MENÜ
 • Doktor Szöszi él!

  Mivel a 2012-es választások az USA-ban egyre nagyobb hévvel közelednek egyre inkább nagyobb az izgalom: vajon kik lesznek azok a politikusok, akik elnyerik az amcsik szívét novemberben?

  Míg a legfőbb verseny Barack Obama és Mitt Romney között lesz, fontos megjegyezni, hogy kiélezett a helyzet a szenátori székekért is. New York pedig magáénak tudhat egy igazán különleges indulót is.

  A 22 éves Mindy Meyer ortodox zsidó, a 21-ik kerület egyik indulója Brooklynban. A republikusokkal van és minden álma, hogy legyűrje a demokrata indulót.

  Ez eddig rendben is lenne. Ami különlegessé teszi Mindyt, az a… stílusa. a hölgy ugyanis egy igazi doktor szöszi-féle agytörszt, megspékelve picit a tipikus amerikai partizó hölgyekkel. Mindy kedvenc színe a rózsaszín és imádja a populáris dance-zenét, a szoláriumot és mindent ami csajos.

  Weboldala, a MindyMeyer4Senate.com is pinkben pompázik, a bemutatkozása feletti villogó gyémántokból kirakott szöveg – I’m Senator and I Know It – tiszta utalás az LMFAO slágerére, melynek címe “I’m Sexy and I Know It”

  Mindynek ba-s diplomája van politikatudományból, jelenleg jogot tanul és az ingatlanpiacon dolgozik. Szenátorként új programokat szeretne indítani a 21-ik kerületben.

  A zenén kívül  kedvencünk következő mondata: “Nincs gyakorlatom a korrupcióban.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon