MENÜ
 • Döglött állatot kapott szendvicséhez

  Egy peches nő kellemetlen meglepetéssel szembesült, amikor nyugodtan falatozgatott tescós szendvicséből. Teljesen elborzadt, amikor észrevette, hogy egy döglött rágcsálóra harapott rá!

  Katie Crabtree éhségét szerette volna csillapítani, ezért beugrott a legközelebbi Tescóba egy szalonnás-csirkés szendvicsért. Mit sem sejtve fogyasztotta az uzsonnát, amikor borzalmas dolgot vélt felfedezni. A csirke mellé egy rágcsáló tetem is becsúszott, ráadásul egy falatot abból is sikerült megkóstolnia!

  Akkor még azt hitte, hogy egy égett szalonna cafatot nyelt le, de aztán amikor tüzetesen szemügyre vette az uzsonnáját majdnem elhányta magát: a kenyérszeletek között ugyanis egy döglött rágcsáló volt – írta a Daily Mail.

  “Már a csomagolt szendvics gondolatától is rosszul leszek, képtelen vagyok akár egy falatot is leerőltetni a torkomon” – osztotta meg a világgal élete legnagyobb keserűségét az asszony, akinek kártérítésként egy irtó “nagylelkű” 3000 forint értékű vásárlási utalványt ajándkékozott a Tesco vezetősége. Hát senkinek nem kívánunk hasonló élményeket…

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten