MENÜ
 • Döbbenet: ingyenessé tennék a főiskolás kínai lányok abortuszát

  Sajnálatos tény, hogy a kínai fiatal lányoknak általában nem áll módukban kifizetni az abortusz árát, ezért illegális utakon vetetik el gyermekeiket. Ennek megelőzésére most nem mindennapi ötlettel álltak elő.

  Megdöbbentő és igencsak megosztó javaslattal álltak elő Pekingben, Kína második legnépesebb városában. Egy szervezet ingyenessé tenné az abortuszt a főiskolás lányok számára.

  pregnant

  A cél az illegális eljárások kiküszöbölése lenne

  A kínai lányok többsége nem tudja kifizetni a 500 jüanos (kb. 18 ezer forintos) költségeket, ami egyéb járulékos költségekkel általában meg is duplázódhat. Az abortuszt tervezők többsége így általában illegális úton esik át a műtéten, ami viszont senkinek sem jó: sem a lányoknak, sem az ország amúgy is nehéz helyzetben levő egészségügyi ellátásának.

  Ha a beavatkozás ingyenes lenne, biztosan nem mennének annyian illegális kórházakba, bár ennek némileg ellentmond az, hogy egyes szakértők szerint a legtöbben azért választják a nem törvényes utat, mert szégyellik az egészet. Ha illegálisan esnek át a műtéten, ezzel a részével nem kell foglalkozniuk.

  Még több megdöbbentő történetért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki saját egészségét kockáztatva élt együtt egy bolhával a bőre alatt!

  (Forrás: scmp

  Kép: gbtimes)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon