MENÜ
 • Döbbenet: Felbontott eljegyzés miatt ítélték el

  Egy amerikai bíróság enyhén szólva is meghökkentő ítéletet hozott: hatalmas összeg megfizetésére köteleztek egy férfit, mert megszegte ígéretét, miszerint feleségül veszi menyasszonyát.

  11 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetnie egy férfinak, mert az esküvő előtt elhagyta a barátnőjét. A bíróság kártérítésként ítélte meg ezt a nagy összeget, mert a csalódott barátnő beperelte a férfit csalásért és azért mert – állítása szerint – a férfi megszegte a neki tett ígértetét, miszerint elveszi feleségül.

  A pár 10 évig élt együtt. Kapcsolatuk akkor romlott meg, mikor a férfi félrelépett. Ekkor még sikerült kibékülniük, a srác könyörgött szerelmének, hogy fogadja vissza és megígérte neki, hogy összeházasodnak.

  hazas

  Még anno, boldogan…

  Ezt követően viszont megint egy másik nő ágyában kötött ki. A férfinek ekkor már nem volt maradása, elköltözött új csajához, ahonnan most utalhatja a milliókat megbántott exének.

  Az eljegyzések néha még ennél is furábban alakulnak, mint pl. az indiai pár esetében, akiknek esküvője alatt gondolta meg magát a vőlegény, így egyik vendég lépett a helyére, de arra is kíváncsiak lennénk, hogy vajon az anyja-fia páros rendkívül bizarr házassága meddig húzza majd… Ha ez még nem lenne elég, írtunk már olyan házaspárról is, akik egy George Clooney hasonmást vontak volna be intim életükbe.

  (Forrás/kép: Oddity Center)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon