MENÜ
 • Dj karrier kezdetén az egykori villalakó?

  VV Seherezádé lemezlovassá vált. A 22 éves szőkeség már egy ideje eljátszott a gondolattal, hogy a dj pult másik oldalán is élvezné a bulit. Úgy tűnik, eljött az ideje annak, hogy végre valóra válthassa álmát.

  “Az egyik barátnőm vezetett be ebbe a világba. Amikor Rómában éltem, sokat jártam a bulijaira, nagyon tetszett az a közeg, ahogy pakolja a lemezeket, de mivel ez is egy szakma, először meg kellett ismerkednem azzal, pontosan mi is ez” – nyilatkozta Seherezádé, aki az elmúlt két hónapot azzal töltötte, hogy kitanulja a dj.-szakma minden csínját-bínját. Ebben pedig Stevlik Attila volt és van továbbra is a segítségére.

  “Addig senkinek nem akartam elárulni a tervemet, amíg nem tanulom meg legalább az alapokat. Rengeteget gyakoroltam, és persze bőven van még mit tanulnom, de már elég jól megy. Készítettem már mixeket, egyelőre csak house zenét játszom, de a jövőben szeretnék r’n’b-t is. A családom és a barátaim voltak a tesztközönség, nekik szerencsére nagyon tetszett. Remélem, a közönség is hasonló véleményen lesz” –folytatta Seherezádé, aki természetesen DJ Seherezádéként szeretne betörni a szakmába.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon