MENÜ
 • Dj Fresh a VOLT fesztiválon

  A brit "Dj Fresh" művésznéven elhíresült Daniel Stein, a modern populáris drum'n'bass kultúra legnagyobb hatású DJ-je és producere július 3-án lép majd fel a fesztiválon.

  Bizonyára sokatokat meggyőzött már a fesztivál fellépőlistája, vegyük hát szerre, pontosan kik ők és miért érdemes ott lennünk koncertjeiken.

  Dj Fresh nevét és munkáit nemcsak a műfaj iránt elkötelezett rajongók ismerik, hanem azok is, akik amúgy nem kifejezetten erre a stílusra vannak felpörögve. Zsenialitása abban rejlik, hogy egyszerre képes megszólítani az ortodox drum’n’bass hívőket, és ugyanakkor előrukkolni egy rádió-, illetve felhasználóbarát, fülbemászó és energikus popindulóval.

  Stein tavalyelőtt ért fel a csúcsra a Nextlevelismmel. Az album sikertörténete a Kosheen énekesnőjével, Sian Evans-szel közös Louderrel indult, majd jött a Rita Orával együtt jegyzett Hot Right Now, amely az első drum’n’bass szám volt, amely a brit single-lista csúcsát birtokba vette. Sian Evans és Rita Ora mellett a lemezen Professor Green, Dizzee Rascal, Ms Dynamite, The Fray és Liam Bailey is közreműködött.

  Legismertebb számai: The Power, Gold Dust, Hot Right Now, Louder, The Feeling, Hypercain, Talk Box, The Signal, Heavyweight, Lassitude.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon