MENÜ
 • DJ Dominique kidobott egy csomó pénzt!

  A népszerű lemezlovas egy hét alatt 3 országban járt és közben 6 fellépése is volt.

  Ez  alatt a pár nap alatt volt koncertje Ausztriában, ahol gleccsersíelő magyaroknak adott koncertet, legjobb barátjával, Bárány Attilával. Tux-ból egyenesen Zürich legnagyobb szórakozóhelye felé vették az irányt, ahol szintén egy hatalmas bulit csaptak a svájci közönségnek. Hazajövetelük másnapján 3 fellépése is volt, és aztán végre elment pihenni Barcelonába, ahol a pihenés mellett csalódás is érte.

  131106_djdominique01 Dj Dominique kidobott egy csomó pénzt
  DJ Dominique és Bárány Attila mostanában már nemcsak a hazai klubok rezidensei, hanem gyakran hívják őket külföldi fesztiválokra, klubkomplexumokba zenélni. Így volt ez nemrégiben is, mikor először Tux-ban, majd Zürichben szórakoztatták a közönséget három napon át. Az éjszakai munka mellett síelésre már nem nagyon maradt ideje a két lemezlovasnak, de legalább a két várost megismerték. Miután hazaértek, itthon is várta DJ Dominique-ot egy belföldi túra, mivel egy éjszaka alatt volt bulija Budapesten, Esztergomban, majd visszajött a fővárosba, hogy a Moulin Rouge szombat esti rezidense legyen. A sok munka után alig várta, hogy végre egy kicsit pihenhessen Barcelonában és láthassa az El Clasico-t, ahol kedvenc csapatának, a Real Madridnak szurkolhasson a több Barcelonai pihenése előtt tudta meg, hogy a spanyol szövetség vasárnapról szombatra tette át a meccset, de mivel Attila aznap Budapesten lépett fel, nem tudott jelen lenni a nagy

  Dj Dominique kidobott egy csomó pénzt
  „Hónapok óta készültem erre a meccsre, alig vártam, hogy lássam a Realt játék közben. Megvettem rá a méregdrága belépőt és a repülőjegyet is jó korán, hogy biztosan ne maradjak le. Az itthoni fellépéseimet is ehhez a mérkőzéshez igazítottam, hogy vasárnap már kint élvezhessem a hangulatot. A meccs előtt három héttel azonban a spanyol szövetség áttette az időpontot szombatra, amikor nekem itthon kötelezettségeim voltak. Sajnos elbuktam a jegy árát. Az utat nem mondtam le, mert szükségem volt a pihenésre, de azért szomorúan sétáltam el a stadion előtt. Mondjuk a pár napos pihenő még így is remekül sikerült, finomakat ettem, sétáltam és kicsit kizökkentem a munkából adódó stresszből” – meséli DJ Dominique.

  Természetesen a lemezlovas a pihenés után újult erővel veti bele magát a munkába és november 8-án egy fergeteges bulit csap majd a Moulin Rouge-ban!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon