MENÜ
 • Díszpremierelt az Éhezők viadala

  Jennifer Lawrence mint aranylány tündökölt az Éhezők viadala című film premierjén. Miley Cyrus is megjelent, ő a legjobb támogató barátnő szerepét töltötte be az estén.

  Már most az új Alkonyatként emlegetik, a premieren pedig az is eldőlt, hogy Jennifer Lawrence igazi szakmabelivé vált. A feltörekvő sztár úgy tűnik készen áll a feladatra, hogy reflektorfénybe kerüljön, így is tett az Éhezők viadala című film New York-i premierjén. A 21 éves lány után megfordultak az emberek a vörös szőnyegen, ahogy Prabal Gurung tervezte csillogó arany, oldalt kivágott ruhájában végigvonult.

  A színésznő a Yahoo Movies-nak adott interjújában elismerte, kétszer is meg kellett gondolnia a szerep elvállalását, mivel tudta, hogy a magánéletével kell megfizetnie érte. Így nyilatkozott:
  – Örülök, hogy vállaltam a szerepet, de tényleg igazam volt a magánéletemmel kapcsolatban. Bosszantó, de már rájöttem, hogy ez az új életem – magyarázta, majd hozzátette: – Mindig kedves dolog, amikor azok az emberek, akik eddig figelmen kívül hagytak, most a s*ggem nyalják.

  Eközben Miley Cyrus a támogató barátnő szerepeét töltötte be barátja, Liam Hemsworth oldalán, aki a film egyik férfi főszereplőjét alakítja. Egyértelműen lenyűgözte szerelme sikere:

  – Egyszerűen lenyűgöző ez a rengeteg rajongó, hogy mennyire izgatottak miatta, na és hogy én mennyire izgatott vagyok – magyarázta, majd arra a kérdésre felelve, hogy adott-e neki tanácsot a hírnév kezelésével kapcsolatban, így felelt: – A legfontosabb az, hogy minig emlékezzen rá, ki volt ő, mielőtt ez elkezdődött.

  A Suzanne Collins azonos című regénye alapján készült dráma premierjén minden szereplő sztár megjelent, Josh Hutcherson is, aki szintén vezető szerepet tölt be Liam mellett, lelkesen magyarázott izgatottságáról:
  – Igazából úgy akartam már, mint soha semmit még egész életemben. A könyvek a világot jelentik számomra.
  Arról pedig, hogyan reagált a szerep megkapására, így mesélt: – Szó szerint elállt a lélegzetem. A szavak egyszerűen nem jöttek a nyelvemre.

  Elizabeth Banks féloldalas, narancsszínű, műanyag miniruhában tünödökölve így nyilatkozott:
  – Inspirált Effie Trinket, a szerep, amit játszok a filmben.

  A színészgárda tagjai mind arról áradoztak, mennyire felemelő érzés a film nyitóestjén részt venni, köztük Alexander Ludwig is:
  – A legnagyszerűbb érzés, amit valaha éreztem életemben.

  Donal Sutherland mint veterán színész, Jennifer alakításáról beszélt:
  – Úgy gondolom, igazán fantasztikus. Briliáns és szabályosan eláll tőle az ember lélegzete. Igazán nagyszerű színésznő.

  Az Alkonyathoz való hasonlítás kapcsán pedig Jennifer Lawrence arról mesélt, hogy írt egy emailt Kristen Stewartnak, mivel a lány téves megjegyzéseket olvasott magáról, melyeket Jennifernek tulajdonítottak. A mozisztár hamar válaszolt, hogy nincs semmi baj:
  – Visszaírt, valahogy így: “Teljesen rendben van. Üdv a világban, ahol mindent, amit mondassz, kifordítanak”. Tehát megértette.

  Az éhezők viadala a jövőben játszódik, ahol tinédzsereket választanak ki, hogy élet-halál harcot vívjanak egymás ellen, melyet a televízió élőben közvetít. A bemutatóra világszerte március 23-án kerül sor.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon