MENÜ
 • Disznóval alszik az ausztrál nő

  Gazdája teljesen elkényezteti James-t, a disznót, igazi kiskirályként bánik vele. A nő szerint kedvence egyetlen hibája mértéktelen falánksága.

  Annak ellenére, hogy nem egy szokványos disznóhoz méltó életet él, James kétség kívül a világ egyik legboldogabb malaca. A lakásban sajnos nincs lehetősége dagonyázásra vagy orrával földet túrni, de ez szemmel láthatóan abszolút nem zavarja a valóságos sztárként éldegélő állatot.

  A minidisznó bizony királyként él az ausztráliai Sydney-ben gazdája, Anna Furlong lakásában. A szokatlan hobbiállat a 22 éves nő kényelmes ágyában alszik, napközben élete csupa kényeztetés, ráadásul mindenütt csodálattal tekintenek rá, ahol felbukkan, ma már helyi celebritásnak számít, amint peckesen lépked az utcán gazdája oldalán.

  Az ausztrál hölgy szerint semmi gond nem lenne házi kedvencével, ha nem koldulna folyton élelmet. “James tökéletesen jól nevelt disznó, egyetlen hibája, hogy mértéktelenül falánk. A helyzet annyira elfajult, hogy az utcán idegenektől lopkodja a kaját” – nyilatkozta Anna.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon