MENÜ
 • Diszkót építettek lányaiknak

  "Így legalább mindig tudjuk, hogy hol vannak!" - mondták a szülők, akik saját otthonukban alakítottak ki szórakozóhelyiséget két kislányuknak.

  A brit szülők egymillió fontot – 350 millió forintot – áldoztak egy olyan családi házra, melyben diszkószoba is van. Hogy miért érte meg nekik? Mert így nem kell aggódniuk gyerekeikért, ha azok szórakozni mennek.

  Az aggodalmaskodás már csak természetes egy szülőtől. Főként akkor, mikor a család szeme fénye elkezdi beleveti magát az éjszakába. Claire Farrow és Ian Hogarth is hasonló problémával küzdött, ám a brit pár kézbe vette a dolgot és egymillió fontért saját diszkót építtetett a családi házukba.

  “Ez álmaink háza, a lányok is imádják, mi pedig tudjuk kikkel és hol buliznak. Az ötlet igazából úgy jött, hogy én imádok táncolni, ámbár túl idősnek érzem magam ahhoz, hogy diszkóba menjek. Aztán ahogy elkezdtük építeni rájöttünk, hogy ez a lányok kedvence lesz, nem a mienk” – mesélte az édesanya.

  A diszkószobában minden van, ami más szórakozóhelyen is; villogó fények, több ezer izzóval kirakott, Kínából hozatott padló és egy Birmingham-ből rendelt dj-pult is. A hangszigetelt, házi szórakozóhely két kamaszlányuk a 16 éves Gil és 12 éves Tilly kedvenc helye lett, ám szerdánként az édesanya saját barátnőivel és egy fizetett tánctanárral koptatja a padlót.

  Lájk, ha ti is szívesen elfogadnátok egy saját klubot otthonotokban!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon