MENÜ
 • Disney-hercegnő bőrébe bújik a Harry Potter sztárja

  Nagy bejelentést tett a színésznő

  A Harry Potter-sorozatban és a szintén nagy sikernek örvendő Egy különc srác feljegyzéseiben nyújtott alakítása után Emma Watson egy Disney-klasszikus filmadaptációjában is kipróbálhatja magát. Az egykori Hermione Granger A Szépség és a Szörnyeteg főszereplője, Belle bőrébe bújhat az alkotásban, amin belül az énekhangját is megmutatja majd a közönségnek – jelentette be Facebook-oldalán.

  “Végre elmondhatom… hogy Belle-t fogom játszani A Szépség és a Szörnyeteg filmváltozatában! Nagy szerepet játszott a felnövésemben, szinte szürreális érzés, hogy a Gyere hát-ra táncolhatok és énekelhetem az Őrá vártunk rég című dalt. A hat éves énem az egekben van. Itt az ideje, hogy vegyek pár énekórát. Alig várom, hogy ti is lássátok” – írta a 24 éves színésznő.

  A szépség és a szörnyeteg rajzfilm 1991-es kiadása óta több, mint 145 millió dolláros bevételt hozott az Egyesült Államokban, és három évvel később Broadway-színdarab is készült belőle. A filmverzióját Bill Condon rendezheti, akinek nevéhez többek között Az ember, aki nem tud meghalni című thriller és az Alkonyat utolsó részei fűzhetők, producelésén pedig David Hoberman és Todd Lieberman osztozhatnak majd.

  Forrás: Billboard

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon