MENÜ
 • Dirty Slippers: Közel Hozzád

  Négy év után új lemez

  Október 8-án jelent meg a Dirty Slippers vadonatúj lemeze, mely a Közel Hozzád címet kapta, s hazánk egyik legnagyobb független lemezkiadója a HungaroSound gondozásában jelent meg. A rajongóknak négy évet kellett várnia a nagylemezre, hiszen a 2008-as debütáló lemez óta a gyulai srácok nem jelentettek meg új albumot.

  A lemezfelvételek még 2009-ben kezdődtek az USA-ban, Johny Burke hangmérnök kezei alatt Clevelandban, ahol az angol nyelvű számokat rögzítették, majd folyamatosan ezév tavaszáig a magyar nyelvű dalok felvétele folyt, melyeknek a Heaven Street Sevenből ismert Takács Zoltán „Jappán” volt a hangmérnöke. A produceri munkálatokat a brit legendás producer George Shilling látta el, aki dolgozott már a Blurrel, Oasisszel, de még Mike Oldfileddel is.

  A nagylemez a megjelenés hetében rögtön a MAHASZ albumeladási lista 18. helyén nyitott, a fiúk pedig a múlt hét óta turnéznak. A Közel Hozzád Turné jövő nyárig fog tartani és hűen a koncertsorozat nevéhe,z a fiúk nem csak nagy magyar városokba látogatnak el,hanem kisebb településekre is, ahol még soha nem léptek fel.

  A zenekar vezetője, Lobó-Szalóky Lázár az alábbiakat árulta el az új lemez kapcsán:

  “Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre kinn az új lemez. Sokat köszönhetünk a kiadónak és Josh-nak (Josh és Jutta), aki fantáziát látott a zenekarban és kiadta a korongot. 4 év hosszú idő egy zenekar életében és nem azért nem adtuk ki a lemezt, mert nem akartuk, hanem azért, mert egyszerűen nem sikerült a megfelelő kiadót megtalálni hozzá. Mi mindenképpen kétnyelvű lemezt akartunk, hiszen többször járunk külföldre és szeretnénk, ha ott is elkelne pár darab. Az pedig, hogy feljutott az albumeladási listára nagy öröm számunkra és végtelen hálásak vagyunk érte! Találkozunk a turnén!”

  A Dirty Slippers – Közel Hozzád lemeze kapható a boltokban és dedikált, névre szóló példány rendelhető a zenekartól a youandmediamusic@gmail.com címen!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon