MENÜ
 • Dirty Slippers: “A közönségünk miatt tarthatunk itt”

  Javában zajlik a Dirty Slippers - Múzsa lemezbemutató turnéja.

  De, hogy mi a titka a fiúk sikerének? Miben látja a zenekar a saját erősségét? Lobó-Szalóky Lázár, a zenekar frontembere elárulja a Mosaic Online-nak.

  dirty

  Idén minden szempontból rendhagyó évet indítottunk. Először Bodrogközy Rita került be a zenekarba teljes jogú tagnak, akivel már régóta együtt turnézunk és a dalszerzésben is aktívan részt vállal. Majd hosszú idő után kicseréltünk két fogaskereket, hogy gördülékenyebben tudjunk előre haladni. Így Perlaki Bence, dobos és Szűcs Péter, basszusgitáros kollégával kezdtük meg a turnét, ami hatalmas örömünkre mindenhol siker . Új dalokkal is fűszereztük a repertoárt, a novemberben megjelent, Mahasz albumeladási toplistára feljutott Múzsa nagylemezről a kevésbé ismert dalok is bekerültek a koncertprogramba, valamint 2 vadiúj szám (“Mostmár más lesz” és “Ha érdekelne”) is helyet kapott.

  Engedtünk a közönség nyomásának, így a Felföldi Zsolt – zongora, Bodrogközy Rita – ének, gitár és jómagam alkotta akusztikus trió felállással is koncertezünk országszerte, igyekszünk mindenki kérésének eleget tenni, aki szereti a zenekart. 11 éves a zenekar és bátran állíthatom, a közönség miatt tarthatunk itt. Az Ő szeretetük és támogatásuk miatt lett ennyire keresett koncertzenekar a Dirty Slippers, ami miatt minden egyes fellépésen a maximumot akarjuk magunkból kihozni. Ez a zenekar igazi erőssége, az energiabomba amit át kívánunk adni a közönség minden tagjának.

  A Dirty Slippers a közel 30 állomásos nyári turné mellett számos más dologgal is készül. Hamarosan a Mostmár más lesz című dalukhoz terveznek videoklipet forgatni, majd folytatódnak a munkálatok az új, negyedik nagylemezen is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon