MENÜ
 • Díjátadó házigazdája lesz az American Idol zsűritagja

  A ceremónia fellépőinek listájára is felkerült

  Az American Music Awards szervezői végre megtalálták a 2015-ös díjkiosztó ceremónia házigazdáját, választásuk pedig a zeneipar egyik legnagyobb sztárjára esett. Október 27-én, azaz szerdán saját Twitter-profiljukon hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint november 22-én az American Idol zsűritagja és a Las Vegas-i popcsillag, Jennifer Lopez tölti be a műsorvezető szerepét, majd az énekesnő is megerősítette azt.

  jennifer-lopez-greatest-hits-medley

  Az Access Hollywood értesülései szerint a Jenny From The Block slágergyárosa a Microsoft Theatre színpadán egy különleges előadással is szórakoztatja majd a közönséget, a performansza keretein belül pedig új, a Vegas-i Planet Hollywood Resord & Casino-ban hamarosan startoló nagyszabású koncertsorozata anyagát juttatja el a nézőknek.

  Ez lesz Jennifer Lopez első műsorvezetős munkája, azonban nem ő az első zenész, aki levezényelheti a rendezvényt – kollaborátorának, Pitbullnak, akivel az On the Floor című szerzeményt készítették el, 2013-ban és 2014-ben volt része a megtiszteltetésben.

  JLo már évek óta az American Music Awards egyik visszatérő művészének számít. Pályafutása során hét alkalommal lett az esemény jelöltje, amiből hármat váltott díjra: 2011-ben és 2007-ben a Kedvenc latin előadó kategória győztesének választották meg rajongói, míg ezt megelőzően 2003-ban a legjobb pop/rock női előadónak járó szobrocskát vihette haza, tavaly pedig Iggy Azalea oldalán ragadott mikrofont, hogy közösen előadják a Booty-t. Íme a 2014-es minikoncert:

  Forrás: Music Times

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Ma nyit a Lupa Drive-in Autósmozi

  Bulvár
  jún. 4., csütörtök

  Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  Bulvár
  máj. 26., kedd

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon