MENÜ
 • Diétára fogják a One Directiont

  És saját séfet is bérelnek nekik.

  Az angol fiúk menedzsmentje nagyon komolyan odafigyel arra, hogy az öt fiatalember a lehetőségekhez képest minél egészségesebben éljen. Éppen ezért a folyamatban lévő Take Me Home koncertturnéjukhoz saját szakácsot szeretnének felbérelni, aki csak és kizárólag a srácok egészséges étrendjéért felelne.

  A teljes állásban foglalkoztatott séf nem más lesz, mint Sarah Nicholas, aki a nálunk kevésbé ismert Sarah’s Kitchen alapító tulajdonosa. Nem ez lesz az első alkalom, hogy együtt dolgoznak majd: “Sarah már a srácok előző turnéján is velük dolgozott és kicsit mindannyiuk pótanyukájává vált. Igyekszik mindig a fiúk kedvében járni, a kedvenceiket főzni, de lehetőleg természetes, organikus hozzávalókkal. A mexikói ételeket különösen szeretik.”

  Alapvető elvárás Sarah-val szemben, hogy a lehetőségekhez mérten és a nagyon hektikus időbeosztás ellenére minél rendszeresebben etesse a fiúkat és ennek keretében minél több zöldséget és gyümölcsöt kapjanak. Unatkozni bizányra ő sem fog. A 118 állomásból álló turné októberig tart majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon