MENÜ
 • Diétán a One Direction

  Harry Styles anyukája szerint fia keményen megváltoztatja étkezési szokásait, hogy egészségesebb legyen. Az energiára pedig a hírek szerint szükség is lesz...

  A One Direction szépfiúja, Harry Styles nem igazán a klasszikus rocksztárok életét éli. Míg más bandák öltözőjéből dől a whiskey és a cigifüst, addig Styles szép csendben diétázik.

  Bár drága autóval jár és nőügyei is egyre inkább kibogozhatatlanok, Styles mégis igazi jófiú. Anyukája, Anne elmondása szerint “Harry imádta az M&Ms-et, azok voltak a kedvencei. De most fitt és egészséges akar lenni. Ha főz, alig használt olajat. Imádja a mexikói ételeket   – ha jóban akarsz vele lenni, adj neki egy tacót.

  Diéta és lemondás a cukorkáról? Nehéz idők várnak Styleszra, de szó mi szó, valóban frissnek is kell lennie, hiszen a banda nemsokára elkezdi felvenni a második albumot, mellyel ugyanolyan globális sikert akarnak elérni, mint az Up All Nighttal.

  A fiúk másfél hét pihenő után vonulnak stúdióba, Svédországba, ahol már több fontos producerrel is agyaltak az új anyagokon.

  Ha tacót nem is tudtok adni Harrynek, a Mexikóról szóló cikkünkkel azért varázsolhattok egy kis dél-amerikai felpezsdülést szobátokba!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon