MENÜ
 • Dido: Nem ez volt életem legszexisebb pillanata

  Az énekesnő máig kínosan éli meg a Stan című videót

  Dido máig kínosan mosolyog sajátos bevallása szerint ha az Eminemmel közös klipjére gondol.

  Az énekeső 1999-ben robbant be a köztudatba, miután Thank You című dalának egy részletét Eminem használta fel Stan című slágerében. A mára világhírűvé vált Dido viszont máig kínosnak érzi a kisfilmet.

  “A videó elején annyit mondok: Stanley! Nem ez volt életem legjobb pillanata. Emlékszem mikor ültem a wc-n Eminem és Dr. Dre társaságában és arra gondoltam, hogy mennyire szürreális az élet. Nagyon nehéz ülni a wc-n úgy, hogy nem is kell wc-re menned. Nem ez volt életem legszexisebb pillanata. De imádtam csinálni ezt a videót. Jó móka volt!”

  Bár manapság már nem tartják a kapcsolatot, Dido elmondta, hogy Eminemet “tisztán okos emberi lénynek” tartja.

  “Tudom, hogy sok ember mond róla sok mindent, de velem lenyűgöző volt. Rendkívül tiszteletteljes volt és érdekes volt vele lenni. Ő korunk egyik legnagyobb történetmesélője!”

  Érdekesség, hogy Dido hároméves kisfiát is Stanleynek nevezte el, de elmondása szerint ennek semmi köze a híres dalhoz.

  “Először nem is vettem észre a kapcsolatot a nevek között, de ha meg is tettem volna, nem változtattam volna meg, mert mindig is így akartam hívni a fiam.”

  Az énekesnő azt is elárulta a The Sunnak, hogy teljesen rendben van az, hogy viszonylag már idősen, 28 évesen vált híressé.

  “Nem hiszem, hogy jól tudtam volna kezelni a hírnevet fiatalon. Adele csak 24 éves és rendkívül jól kezeli a helyzetet. Nem hiszem, hogy én 24 évesen képes lettem volna arra amire ő. Minden tiszteletem azoké a fiatal művészeké, akik jól tudják fogadni ezt az egészet.”

  A régen modellként is dolgozó Dido mindig is finom női eleganciájáról volt híres, de ettől függetlenül semmi baja azokkal az előadókkal, akik néha kicsit mutogatják magukat – mint például Rihanna:

  “Az embereknek azt kell tenniük amit akarnak, Rihanna pedig megteheti ezt, hiszen gyönyörű nő.”

  Dido új kislemeze, az End of Night ettől függetlenül kicsit elkanyarodik ettől a finom nőiességtől, már ha az inspirációt nézzük:

  “Valaki nagyon felb*szott, ami nagyon ritka. Arról a pillanatról szól, arról a felszabadulásról, mikor rájössz, hogy az egész már nem érdekel.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon