MENÜ
 • Diákoknak árulták a drogot Székesfehérváron

  A kábítószert árusító csoportot nem rég fogták el a rendőrök.

  Csütörtökön közölte a Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, hogy középiskolás fiataloknak kábítószert árusító csoportot fogtak el Székesfehérváron.

  R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a fehérvári nyomozók állampolgári bejelentés alapján szerveztek figyelőszolgálatot szerdán az érintett középiskola előtt. Egy 16 éves fiú valamennyi óraközi szünet előtt megjelent az iskola előtt. Később találkozott egy 22 éves fiatalemberrel, aki többször került a hatóság látókörébe kábítószerrel összefüggésben. A rendőrök akkor csaptak le rájuk, amikor egy parkolóban a fiatalabbik két tinédzsernek kábítószert adott át, majd a pénz az idősebbikhez került.

  A “vevők” egyikének zsebéből, illetve az “eladó” ruházatából és az idősebbik elkövető gépkocsijából is előkerültek növényi származékok. A nyomozók a 22 éves férfi lakására mentek, de oda nehezen jutottak be, mert 16 éves öccse eltorlaszolta az ajtót, hogy közben az ablakon kidobjon egy nejlon zacskót, benne több kis csomaggal. A zacskóból és a lakásból is kábítószergyanús növényi származékok kerültek elő.

  A szóvivő elmondta, hogy a testvérpár idősebbik tagját, valamint az ügyben közvetítőként szereplő 16 éves fiatalt kábítószer terjesztéséért vonják felelősségre. A felnőtt férfi esetében súlyosító körülmény, hogy fiatalkorúaknak értékesítette a füvet. A testvérpár fiatalabbik tagja és a két “vásárló” egyelőre fogyasztóként szerepel az ügyben. A kábítószer adás-vétel kapcsán a 22 éves férfit őrizetbe vették.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon