MENÜ
 • Dévényi Tibi bácsi az EFOTT-on

  Bár a legnagyobb magyar sztárok is csak néhány órára kapják meg a lehetőséget az EFOTT-on, hogy szórakoztathassák a közönséget, van egy magyar ikon, aki négy napon keresztül is látható lesz.

  A piros pöttyös labdájáról híres Dévényi Tibi bácsi ugyanis a djuice-BME-HÖOK sátorban július 4-től egészen 7-ig, azaz szerdától péntekig fogja szórakoztatni a nagyérdeműt, éjféltől egészen hajnali kettőig.

  Magyarország talán legklasszikusabb lemezlovasa még mindig a tőle megszokott energiával fogja valószínűleg táncra buzdítani a fiatalokat, akik közül néhányan majd a jólismert piros alapon fehér pöttyös labdákkal térhetnek majd haza – illetve sátraikba.

  Dévényi Tibor nem csak a fesztivál egyik leglátogatottabb személye lehet, de ő lesz a rangidős is: az 1947-es születésű lemezlovas már a hatvanas években riporterkedett, majd a hetevenes években már ő volt Magyarország első disc jockey-ja. A nyolcvanas években a Három Kívánság műsorvezetője volt, ahol olyan, Magyarország médiáját megrengető tettekkel állt elő, mint hogy Trabiba ültette például David Husselhoffot. Később megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend lovagkeresztjét is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon