MENÜ
 • Dér Heni és Bencsik Tamara együtt edzenek

  A két lány már gyermekkoruk óta nagyon jó barátnők, nem véletlen, hogy a testük is hasonlóan reagál, így közösen formálják az alakjukat.

  Az egykori megasztáros lányok számtalan dolgot éltek meg közösen, hasonló az ízlésük és az életfelfogásuk is. Barátságukról Tamara mesélt:

  Tizenegy éves korom óta Heni a legjobb barátnőm, még a születésnapunk is egy napon van. Nyáron volt egy nehéz időszakom, akkor hozzá is költöztem. Nem meglepő tehát, hogy egyszerre szoktunk fogyni és hízni. Nyolc kilótól szabadultunk meg közösen, amiből négy kiló visszajött, ám ez csupa izom.”

  És ha már a lelki kötődés mellett a testük is hasonlóan reagál, közösen is formálják az alakjukat. Tamara az éneklés mellett edzősködik is, így szinte természetes, hogy Dér Heni hozzá jár. A lányok az E-FIT segítségével tartják formában magukat.

  “Tamara nagyon kemény, igazi szadista. Heti kétszer járok hozzá, s fél óra alatt alaposan kifáraszt. Ez a módszer azért jó, mert nem kell másfél órát rászánnom, mégis ugyanolyan hatást érünk el – árulta el Heni, aki maximálisan elégedett az alakjával. – Sosem volt bajom a súlyommal, igazából büszke vagyok arra, hogy arányos, szálkás izomzatom van. A férfiak legtöbbször a kerek fenekemet dicsérik.”

  Még a magánélet területén is hasonlóan boldogok: Heni boldog párkapcsolatában, és Tami életében is alakul a szerelem.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon