MENÜ
 • Depardieu vérig sértett egy nemzetet

  Ezúttal sem tudta visszafogni magát.

  A francia színész nemrég Svájcban járt, ahol egy helyi TV-nek adott interjút. A többek között az Asterix és Obelix filmváltozatában is felbukkanó férfi ugyanis hamarosan egy szerepben lesz látható. A francia politikusról, az IMF egykori vezéréről, Dominique Strauss-Kahnról szóló filmben fogja alakítani a főszerepet. A pénzügyi szakember egykor szexuális botrányairól híresült el a bulvárhírekben és végül le is mondott pozíciójáról.

  Depardieu-t természetesen megkérdezték arról, hogy miért vállalta el a szerepet. Ő spontánul csak ennyit mondott: “Nem szerettem Strauss-Kahnt”. Érdekes, hogy annak ellenére vállalta, hogy a szexuális botrányba keveredő férfi bőrébe bújjon, hogy igen rossz véleménnyel van róla. Egyébként nem csak róla mondta meg Gerard a magáét, hanem gyakorlatilag nemzettársairól is. Egy az egyben ítéletet mondott a franciákról: “Úgy általában nem szeretem a franciákat. És ő tipikusan az – arrogáns és önelégült.”

  Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy honfitársai hogyan reagáltak erre a kijelentésére, de bizonyos, hogy senki nem fogadta túl jó szívvel. A színész egyébként nemcsak a kamerák előtt érzi jól magát. Tevékenykedett már producerként és rendezőként is, bár vitathatatlan, hogy leggyakrabban a mozivásznon tűnt fel, több tucat filmben láthattuk, legutóbb 2009-ben a Mammuth címűben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon