MENÜ
 • Demi Moore ismét fiatalabbra cserélte pasiját

  Nem rég még azt hittük, áttért az idősebb korosztályhoz, ám úgy tűnik Demi még mindig az Ashtonhoz hasonlóan friss husit preferálja...

  Legutóbb még arról cikkeztünk, hogy Demi Moore egy nála jóval idősebb pasi oldalán találta meg a boldogságot. Ám ezúttal ismét fordult a kocka! Lányával, Rumer Willisszel, valamint a lány párjával közösen Mexikóban töltik év eleji szabadságukat. Ráadásul egy titokzatos férfi is csatlakozott hozzájuk, aki a képek tanúsága szerint nagyon közel került az 51 éves színésznőhöz.

  A színésznő legújabb választottjáról egyelőre csak annyit tudni, hogy Seannak hívják, a zeneiparban dolgozik és az biztos, hogy maximum 6-8 évvel idősebb a sztár 25 éves lányánál. Ennek ellenére a páros boldogan ölelgette és csókolgatta egymást, láthatóan remekül szórakoztak a másik társaságában, és egyáltalán nem menekültek a lesifotósok kamerái elől. A fiú büszke is lehet új barátnőjére, hiszen a színésznő több tíz évet letagadhatna korából.

  demi

  A G. I. Jane sztárja kétéves hercehurca után hivatalosan a múlt év végén vált el volt férjétől, Ashton Kutchertől, és úgy fest, ezúttal még az exénél is fiatalabb férfit választott. Moore egyébként az elmúlt évben rengeteget veszekedett Bruce Willistől született lányával, aki többek között azt rótta fel anyjának, hogy túl sokat bulizik, és viselkedésével szégyent hoz a családra. Az új esztendőben azonban, úgy látszik, mindkét fél nyitott a másik felé, és a korábban haragos lány még arra is hajlandó volt, hogy elfogadja anyja új párját.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon