MENÜ
 • Demi Lovato megtörte a csendet

  Itt az első hivatalos nyilatkozat az énekesnő túladagolása óta

  Demi Lovato üzent rajongóinak! Az énekesnő, akit július 24-én feltehetőleg heroin-túladagolással szállítottak kórházba, tizenegy napig tartó csend után visszatért közösségi platformjaira. Demi egy közleményben erősítette meg a híreszteléseket, miszerint ismét rehabilitációs központba vonul, hogy harcoljon kiújult függőségei ellen.

  “Mindig nyitott voltam a függőségemet illetően. Amit megtanultam, az az, hogy ez a betegség nem tűnik, vagy fakul el az idő múlásával. Folytatnom kell a küzdelmet, ami még nem ért véget” – áll a nyilatkozatban, amiben köszönetet mondott rajongóinak, családjának és kezelőorvosainak.

  “Most időre van szükségem, hogy meggyógyuljak és a józanságomra és a felépülésemre koncentráljak. Soha nem fogom elfelejteni a szeretetet, amit tőletek kaptam, és alig várom a napot, amikor kimondhatom, hogy kijutottam a másik oldalon. Harcolni fogok.”

  A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

  Demi, aki már évek óta nyíltan vállalta a bipoláris depresszió, evészavarok, önbántalmazás, valamint alkohol- és drogfüggőség ellen folytatott harcát, idén márciusban pedig egy koncertjén ünnepelte józanságának hatodik évfordulóját, túladagolása előtt néhány héttel dalban vallott visszaeséséről.

  Forrás: Instagram

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon