MENÜ
 • Demi Lovato a világ legbefolyásosabb emberei között

  Megérkezett a Time idei top 100-as listája

  Demi Lovato világszerte népszerű énekesnő, de az éneklés mellett rengeteg más dologra használja hangját – például arra, hogy felszólaljon a mentális betegségek kezelésének fontossága mellett. A szupersztár, aki korábban számos alkalommal beszélt múltbéli problémáiról, felkerült a Time 100 legbefolyásosabb embereket felsorakoztató listájának idei változatára.

  “Demi a nehezen elnyert bölcsességét mások segítésére használja. Miután bipoláris zavart diagnosztizáltak nála, ahelyett, hogy elrejtette volna, összeállt a Be Vocal kampánnyal, amely arra buzdítja az embereket, hogy beszéljenek a mentális betegségekről” – írta Arianna Huffington.

  A magazin minden évben összeállított, öt kategóriára bontott felhozatalába a szórakoztatóipar további nagy nevei is bekerültek. Az Előadók kategóriáját erősíti többek közt Margot Robbie, Alicia Keys, Ryan Reynolds, Sarah Paulson, James Corden, vagy Ed Sheeran, akiről Taylor Swift írt egy hosszú esszét.

  “Néhány éve, egy ritka pillanatban, amikor bevallotta a kudarc érzését, Ed azt mondta, sosem fog Grammy-t nyerni. Én pedig azt mondtam, hogy de, fogsz” – írta a szupersztár. “Néhány héttel később, amikor találkoztunk egy tánccipő-üzletben Londonban, ahol ruhákat válogattam, azt mondta, ‘Ezt hallanod kell’. Egy Thinking Out Loud című dal volt az, amit nem sokkal azelőtt fejezett be, és Az év dala lett a 2016-os Grammy díjátadón.”

  Demi a részvétel mellett egy fellépéssel is színesíti majd a listán szereplő személyeket ünneplő, április 25-én megrendezésre kerülő gálát, amin John Legend is színpadra állhat majd egyik szerzeményével.

  A teljes lista IDE kattintva elérhető.

  Forrás: Teen Vogue, Time

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten