MENÜ
 • Demes Tamás – Egy lépés és egy interjú

  Demes Tamással egy rövid interjú erejéig első önálló daláról, az Egy lépésről beszélgettünk.

  Mit tudnál nekünk elmesélni első saját dalodról?

  Semmiféle képpen nem szerettem volna egy semmitmondó, üzenet nélküli dallal kijönni. Mivel ez az első önálló anyag, olyat szerettem volna ami az embert megfogja. A dal maga egy Üzenet! Üzenet azoknak, akik félnek megtenni egy bizonyos, talán a boldogságot jelentő lépést. Míg én ezt a lépést a céljaim megvalósítása felé tettem meg, más akár egy szerelem felé is megteheti. Vagyis akik eddig nem mertek lépni, mivel féltek a kudarctól, esetleges csalódásoktól, azoknak szól. Ezért is szeretem nagyon a dalt, hiszen bárki tud vele azonosulni, mindenki talál benne egy olyan mondatot ami rá illik. Hiszem, hogy ez a dal talán ad egy löketet, bátorságot, hogy az emberek merjenek lépni, nyitni a dolgok felé! Persze ha figyelmes a hallgatóság, a dal első felében a kudarcaim is benne vannak, és csalódásaim, de persze ezeket el kell engedni. Idézvén belőle “Egy lépés kell még,hogy boldogabb legyél!”

  Készül majd hozzá videó?

  Szeretnék nagyon klippet, már a koncepcióját is kitaláltam. De hogy mikor valósul meg erre még nem tudok konkrét választ adni.

  Hogyan készült el a dal?
  A dalt Szabó Zé szerezte, a szöveget pedig Major Eszter írta. Rengeteget beszélgettünk, ötletelgettünk. Gyors legyen vagy lassú, ezután a kettő között döntöttem. Valamiért úgy gondoltam egy lassabb,középtempójú dalba tudok leginkább mély érzelmeket belevinni. És sikerült! Eszter gyönyörűen megfogalmazta és megírta a gondolataimat. Nagyon sokat beszélgettünk, a munka során barátok is lettünk. Annyira belém látott, és annyira átérezte mit is szeretnék adalban kifejezni, hogy elképesztő volt. A dallamvilágot próbáltam gazdagabbá tenni a díszitéseimmel, hajlításokkal, mindenképpen egyedivé akartam varázsolni. Kiakartam venni a részem a munkából. Azután megszületett a végleges állapot. Én nagyon büszke vagyok rá.
  Az eddigi visszajelzések is csak jók… Többen írtak, hogy eddig nem szerettek, de ezzel a dallal magam mellé állítottam őket. Továbbra is dolgozni fogok újabb dalokon. Már vannak dalötleteim, mivel a következőt kimondottan én szeretném megírni. Bár a szövegben
  biztosan segítséget fogok kérni. Mindemellett pedig jön a következő feldolgozás dalom, és már egy duett is eszünkbe jutott!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon