MENÜ
 • Delfinek mentették meg az úszót a cápától + Videó

  Kilenc órányi óceánban úszkálásnál ez is benne van a pakliban.

  A brit Adam Walker a sport szerelmese. Ezen belül is a komolyabb, nagy teherbírást igénylő, akár veszéllyel is kecsegtető próbák érdeklik. Éppen ezért pár évvel ezelőtt elhatározta, hogy teljesíti az úgynevezett Ocean7-t, azaz átúszik hét tengerszorost: La Manche, Gibraltári-szoros, Catalina-csatorna, Molokai-szoros, Cook-szoros és az Északi-csatorna.

  Nem tűnik nagy számnak, mégis, ezt a kihívást eddig csupán négy ember tudta teljesíteni a történelem folyamán és Adam Walker lenne az ötödik. Közel jár, már csak az Északi-csatorna van hátra. A nemrég teljesített Cook-szoros azonban valószínűleg a legemlékezetesebb marad majd.

  A 26 kilométeres, közel kilencórás úszás közben több mint egy óráig delfinek kísérték az eleve egy bálna- és delfinvédelmi alapítványnak gyűjtő úszót. Walker előzőleg nem aggódott cápatámadástól, nem is úszott ketrecben, mint sokan mások, de megpillantott maga alatt egy fehér cápát. Komolyan aggódni kezdett, amikor tíz delfin csatlakozott hozzá. “Arra kellett gondolnom, hogy megvédenek és vezetik az utam. Örökre emlékezetes marad ez az úszás” – írta később Facebookján.

  Forrás: thehuffingtonpost.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon